Traktor Claas Arion 430 Byggmodell Metall 1:32 Tronico

Traktor Claas Arion 430 Byggmodell Metall 1:32 Tronico, ett superroligt göt det själv kit som låter barnen använda sin fantasi och koncentration till att bygga sin alldeles egen traktor som de sen kan leka med. Enkel konstruktion där alla delar endast fästs med skruv och muttrar. Längd: 15 cm.

Mer detaljer

Beskrivning

Traktor Claas Arion 430 Byggmodell Metall 1:32 Tronico, ett superroligt göt det själv kit som låter barnen använda sin fantasi och koncentration till att bygga sin alldeles egen traktor som de sen kan leka med. Enkel konstruktion där alla delar endast fästs med skruv och muttrar. Bygg ihop traktorn tillsammans med barnen, ett perfekt tillfälle för lite kvalitetstid tillsammans!

Förpackningen innehåller allt som behövs för ett lyckat byggprojekt, enkla böjbara delar i metall, skruv och muttrar för enkel montering, verktyg och så klart en manual som visar hur det ska monteras. Detta kräver stor koncentration och tålamod så det är ett perfekt tillfälle för barnen att öva på just de egenskaperna, de kommer också stärka många andra förmågor under tiden de bygger ihop traktorn exempelvis koordinationen mellan hand och öga, fingerfärdigheten och det kreativa sinnet.Den perfekta leksaken för barn som vill lära och leka samtidigt!

Den färdiga traktorn blir en skalaenlig modell av den riktiga traktorn Claas Arion 430 med fina detaljer och Claas klistermärken som gör den riktigt lik orginalet, detta är ett riktigt måste för en ivrig modellbyggares samling!

 


Rek. ålder från: 8 år.
Med vuxens sällskap: 5 år.

Storlek
- Skala: 1:32.
- Längd: 15 cm.
- Bredd: 10,5 cm.
- Höjd: 11,5 cm.

Om Tronico
Tronico-produkter erbjuder alla åldersgrupper från unga till gamla när som helst på året en stor möjlighet att följa sin hobby. Men framför allt stöder och främjar tronico utvecklingen av motoriska färdigheter och samordning. Speciellt för barn utvecklas och tränas  finmotorik och logiskt tänkande under monteringsprocessen.

16 andra produkter i samma kategori