Radiostyrd Traktor New Holland T8.390 Byggmodell Metall 1:16 Tronico

Radiostyrd Traktor New Holland T8.390 Byggmodell Metall 1:16 Tronico, en superrolig myggmodell som ger barn möjlighet att känna självständigheten i att få bygga sin egen leksak. Ni kan också bygga tillsammans för att stärka banden mellan er och barnets samarbetsförmåga. Längd: 33,5 cm.

Mer detaljer

Beskrivning

Radiostyrd Traktor New Holland T8.390 Byggmodell Metall 1:16 Tronico, en superrolig myggmodell som ger barn möjlighet att känna självständigheten i att få bygga sin egen leksak. Ni kan också bygga tillsammans för att stärka banden mellan er och barnets samarbetsförmåga. Den färdiga leksaken föreställer en skalaenlig modell av traktorn New Holland T8.390 och den är radiostyrd, hur kul som helst! Den är fullt funktionell och kan köras frammått, bakåt, höger och vänster och tack vare den otroligt detaljerade designen och New Holland dekalerna så är den mycket lik den riktiga traktorn!

Förpackningen innehåller 732 delar av högkvalitativ metall, vissa delar så som ratten och sätet är av plast och däcken är av gummi. Delarna monteras enkelt med hjälp av skruv som låses med muttrar. Alla verktyg som behövs vid monteringen ingår och så klart en bruksanvisning. För att göra det lite enklare så är underredet med de elektriska komponenterna och däcken färdigmonterade vid leverans så det enda som ni behöver göra är att montera ihop traktorns chassi. 

Under monteringsprocessen kommer barnen att lära sig mycket, de stärker sitt tålamod och koncentrationsförmågan. Även finmotoriken och fingerfärdigheten kommer utvecklas eftersom det är små delar som ska hanteras och det är lite pilligt. När allt är klart kan barnen vara riktigt stolta över sin skapelse och sedan är det bara att sätta igång och leka!


Rek. ålder från: 8 år.
Med vuxens sällskap: 5 år.

Batterier ingår ej
- Fordonet: 5 x AA
- Fjärrkontrollen: 2 x AA

Frekvens och räckvidd
- Frekvens: 27 MHz.
- Räckvidd: Ca 30 meter.

Storlek
- Skala: 1:16.
- Längd: 33,5 cm.
- Bredd: 17 cm.
- Höjd: 20 cm.

Om Tronico
Tronico-produkter erbjuder alla åldersgrupper från unga till gamla när som helst på året en stor möjlighet och möjlighet att följa sin hobby. Men framför allt stöder och främjar tronico utvecklingen av motoriska färdigheter och samordning. Speciellt för barn utvecklas och tränas utvecklingen av finmotorik och logiskt tänkande under monteringsprocessen.

16 andra produkter i samma kategori