Traktor New Holland T8.390 Byggmodell Metall 1:16 Tronico

Traktor New Holland T8.390 Byggmodell Metall 1:16 Tronico, med detta byggmodellset kommer barnen ha riktigt roligt, speciellt om man gillar New Holland! Bygg ihop den fina traktorn för att sedan kunna leka med den, eller varför inte ha den som en fin prydnad uppe på hyllan i barnrummet. Längd: 28 cm.

Mer detaljer

Beskrivning

Traktor New Holland T8.390 Byggmodell Metall 1:16 Tronico, med detta byggmodellset kommer barnen ha riktigt roligt, speciellt om man gillar New Holland! Bygg ihop den fina traktorn för att sedan kunna leka med den, eller varför inte ha den som en fin prydnad uppe på hyllan i barnrummet. Att montera metallmodeller som denna främjar flera av barnens egenskaper och dess utveckling, exempelvis så kommer koncentrationsförmågan och tålamodet att stärkas under monteringens gång. Även egenskaper så som motorik, fingerfärdighet och logiskt tänkande kommer utvecklas hos barnen. Om ni dessutom monterar traktorn tillsammans så stärker ni samarbetsförmågan och banden mellan er samtidigt som ni har roligt. En riktigt praktisk leksak!

Förpackningen innehåller 1078 delar av metall och några delar av plast så som säte och ratt, däcken är av gummi. Alla delarna monteras enkelt med hjälp av skruv som sedan låses med muttrar, alla de verktyg som kommer behövas för monteringen samt en instruktionsbok ingår självklart. den färdigmonterade leksaken föreställer en skalaenlig modell av traktorn New Holland T8.390 som tack vare den mycket detaljerade designen och New Holland dekalerna är riktigt lik den verkliga traktorn. Den är fullt funktionell och kan lekas med precis som med vilken annan leksak som helst, den rullar fint på golvet tack vare de mjuka däcken som också kan vridas så att traktorn svänger. Detta är verkligen ett måste att ha hemma för en ivrig modellbyggare!


Rek. ålder från: 8 år.
Med vuxens sällskap: 5 år.

Storlek
- Skala: 1:16.
- Längd: 28 cm.
- Bredd: 17 cm.
- Höjd: 18 cm.

Om Tronico
Tronico-produkter erbjuder alla åldersgrupper från unga till gamla när som helst på året en stor möjlighet att följa sin hobby. Men framför allt stöder och främjar tronico utvecklingen av motoriska färdigheter och samordning. Speciellt för barn utvecklas och tränas finmotorik och logiskt tänkande under monteringsprocessen.

16 andra produkter i samma kategori