Byggmodeller 15 st. Leksaksfordon Metall Tronico

Byggmodeller 15 st. Leksaksfordon Metall Tronico, med denna superroliga modellbyggsats kan du och ditt barn tillsammans bygga hela 15 olika fordon som ni sedan kan leka med. Ni kan bygga allt från flygplan och helikoptrar till racerbilar och byggarbetsfordon, ni kommer samtidigt att stärka banden mellan er och öva på barnets samarbetsförmåga.

Mer detaljer

Beskrivning

Byggmodeller 15 st. Leksaksfordon Metall Tronico, med denna superroliga modellbyggsats kan du och ditt barn tillsammans bygga hela 15 olika fordon som ni sedan kan leka med. Ni kan bygga allt från flygplan och helikoptrar till racerbilar och byggarbetsfordon, ni kommer samtidigt att stärka banden mellan er och öva på barnets samarbetsförmåga. Även andra egenskaper hos barnen kommer stärkas under monteringsprocessen så som tålamodet, koncentrationsförmågan och motoriken och det är ju superbra att barnen lär sig samtidigt som de har roligt!

Här ingår allt material och nödvändiga instruktioner för att ni ska kunna bygga ihop så mycket som 15 olika modeller men med lite extra fantasi kan ni säkerligen komma på något annat roligt att bygga! Totalt ingår 500 delar att bygga med, delarna är tillverkade i högkvalitativ metall och vissa delar i plast, de fästs enkelt med skruvar och muttrar. Det ingår så klart alla verktyg som behövs för montering och en bruksanvisning. Ett perfekt modellset för den som vill ha lite extra valmöjligheter och utmaningar i sitt bygge. När allt är klart är det bara att sätta igång med leken, bilarna kan köra ett race mot varandra, flyg genom huset med helikoptern eller gräv ett hål med grävmaskinen. Det kommer bli superkul!


Rek. ålder från: 8 år.
Med vuxens sällskap: 5 år.

Storlek förpackning
- Skala: 1:16.
- Längd: 44 cm.
- Bredd: 30,5 cm.
- Djup: 5 cm.

Storlek modeller
- Längd: ca 10-18 cm.
- Höjd: ca 5-10 cm.

Om Tronico
Tronico-produkter erbjuder alla åldersgrupper från unga till gamla när som helst på året en stor möjlighet att följa sin hobby. Men framför allt stöder och främjar tronico utvecklingen av motoriska färdigheter och samordning. Speciellt för barn utvecklas och tränas finmotorik och logiskt tänkande under monteringsprocessen.

16 andra produkter i samma kategori