Traktor Fendt 313 Vario Byggmodell Metall 1:32 Tronico

Traktor Fendt 313 Vario Byggmodell Metall 1:32 Tronico, en superrolig leksak som kommer hålla barnen sysselsatta i timmar framöver. Låt barnen öva på sin koncentrationsförmåga och tålamod på ett roligt sätt medans de monterar ihop metallmodellen. Den färdiga modellen blir en Fendt 313 Vario. Längd: 15 cm.

Mer detaljer

Beskrivning

Traktor Fendt 313 Vario Byggmodell Metall 1:32 Tronico, en superrolig leksak som kommer hålla barnen sysselsatta i timmar framöver. Låt barnen öva på sin koncentrationsförmåga och tålamod på ett roligt sätt medans de monterar ihop metallmodellen. Den färdiga modellen blir en Fendt 313 Vario som barnen kan leka med eller ha som en fin prydnad på hyllan. 

Förpackningen innehåller hela 405 delar av högkvalitativ metall, vissa delar är även av stöttålig plast så som sätet och ratten, däcken är av gummi. Delarna fästs enkelt med skruv och låses sedan med muttrar, inte en droppe lim behövs! Alla de verktyg som behövs för monteringen ingår och så klart en bruksanvisning. Bygg tillsammans och stärk barnets samarbetsförmåga och banden mellan er eller låt barnet anta utmaningen själv så kommer både koncentrationsförmågan och tålamodet utvecklas, även koordinationen och motoriken kommer stärkas under monteringsprocessen.

Den färdigmonterade leksaken föreställer en skalaenlig modell av traktorn Fendt 313 Vario, den är fullt funktionell och barnen kommer kunna leka med den precis som med vilken annan leksak som helst. Tack vare den mycket detaljerade designen och Fendt dekalerna så blir modellen verkligen riktigt lik den riktiga traktorn och det är ju superkul!


Rek. ålder från: 8 år.
Med vuxens sällskap: 5 år.

Storlek
- Skala: 1:32.
- Längd: 15 cm.
- Bredd: 10,5 cm.
- Höjd: 11,5 cm.

Om Tronico
Tronico-produkter erbjuder alla åldersgrupper från unga till gamla när som helst på året en stor möjlighet att följa sin hobby. Men framför allt stöder och främjar tronico utvecklingen av motoriska färdigheter och samordning. Speciellt för barn utvecklas och tränas finmotorik och logiskt tänkande under monteringsprocessen.

16 andra produkter i samma kategori