Byggmodeller 7 st. Leksaksfordon Byggsats Metall Tronico

Byggmodeller 7 st. Leksaksfordon Byggsats Metall Tronico, ett roligt gör det själv kit som ger barn möjlighet att bygga sina egna leksaker. Det är både roligt och lärande för barn att själva få möjligheten att tillverka leksakerna själva, de kommer vara så stolta när det är klart!

Mer detaljer

Beskrivning

Byggmodeller 7 st. Leksaksfordon Byggsats Metall Tronico, ett roligt gör det själv kit som ger barn möjlighet att bygga sina egna leksaker. Det är både roligt och lärande för barn att själva få möjligheten att tillverka leksakerna själva, de kommer vara så stolta när det är klart! I detta kit finns möjligheten att bygga 7 olika fordon, med set A kan man bygga 3 st olika flygplan och 1 helikopter. Med set B kan man bygga 3 st olika fordon så som en lastbil, fyrhjuling och en trike. Det ingår hela 401 delar så som böjbara metaldelar, plastdetaljer, skruvar och muttrar för att montera med, verktyg och så klart en bruksanvisning. I bruksanvisningen hittar ni instruktioner på hur de olika fordonen ska byggas men med lite extra fantasi kan man säkerligen hitta på något annat roligt att bygga med alla delarna.

Låt barnen själva få utforska, tänka, testa och lyckas med detta roliga modellkit, det krävs god koncentration, nyfikenhet och kreativitet för att bygga ihop leksakerna och i gengäld får barnen en möjlighet att utveckla just dessa egenskaper. Även barnens koordinationsförmåga och motoriken kommer stärkas när de skruvar och monterar delarna. Ett perfekt sätt att ge rastlösa barn en rolig utmaning som de dessutom kommer lära sig mycket av!


Rek. ålder från: 8 år.
Med vuxens sällskap: 5 år.
 

Storlek förpackning
- Skala: 1:16.
- Längd: 44,5 cm.
- Bredd: 30 cm.
- Djup: 5 cm.

Storlek modeller
- Längd: ca 10-18 cm.
- Höjd: ca 5-10 cm.


Om Tronico
Tronico-produkter erbjuder alla åldersgrupper från unga till gamla när som helst på året en stor möjlighet att följa sin hobby. Men framför allt stöder och främjar tronico utvecklingen av motoriska färdigheter och samordning. Speciellt för barn utvecklas och tränas utvecklingen av finmotorik och logiskt tänkande under monteringsprocessen.

16 andra produkter i samma kategori