Hej!

Här kan du läsa om oss och om hur Leksaksgrossisten startades.
Vi finns i Anderstorp i Småland och vi skickar leksaker till ert företag.

Varmt välkommen till Lekgrossisten!


Lekgross.se - Försäljning av leksaker till återförsäljare

Lekgrossisten.se lanserades i oktober 2018 och hade från start som mål erbjuda högkvalitativa leksaker till återförsäljare.

Vi tre Anders, Håkan och Jesper startade Lekgrossisten. Vårt lager och kontor ligger i Anderstorp i Småland och vi skickar leksaker till våra återförsäljare över hela Sverige.

Vi är småbarnsföräldrar och idén kom genom att de varumärken vi erbjuder saknades på den svenska marknaden. Vi tänkte, att i och med att ingen annan har importerat dessa underbara leksaker, då får vi göra det.

Namnet Lekgross, tyckte vi passade bra, en grossist som säljer leksaker som barnen kan leka med. Sedan körde vi igång med att besöka leksaksmässor och började teckna avtal om ensamrätt på försäljning av dessa varumärken.

Nylansering av hemsidan gjordes i februari 2019, då vi lanserade en e-butik, så återförsäljarna kunde lägga sina beställningar direkt på nätet. Vi fortsätter att utvecklas och fördjupar vårt sortiment löpande inom befintliga varumärken. Vi tittar alltid på nya varumärken till vår portfölj. 


Ha en fin dag och ta hand om er!


Lekgrossisten erbjuder:

  • Unika märken
  • Snabb leverans
  • Godkända leksaker
  • Eget lager i AnderstorpVår lagerlokal i Anderstorp

firmanlekgross.jpg 


Vårt mysiga fikarumLite lagerbilder

 
 

Ett av våra kontor
Teamet på Lekgrossisten
Håkan Hultgren
anders bengtsson leksakscity sverige ab
Ekonomi
hakan[at]lekgross.se

Jag sköter bokföringen, ekonomin och logistiken. Har civilekonomutbildning och har även drivit egna företag länge. På fritiden renoverar jag och grejar med mitt hus.


Jesper Richardsson
anders bengtsson leksakscity sverige ab
Produktlansering


Jag lanserar alla produkter och underhåller befintliga produkter med texter, priser mm. Utbildad utvecklingsingenjör med tillägg som ekonomi och marknadsföring. På fritiden bygger jag gärna på min sommarstuga.