Hej!

Här kan du läsa om oss och om hur Leksaksgrossisten startades.
Vi finns i Anderstorp i Småland och vi skickar leksaker till ert företag.

Varmt välkommen till Lekgrossisten!


Lekgross.se - Försäljning av leksaker till återförsäljare

Lekgrossisten.se lanserades i oktober 2018 och hade från start som mål erbjuda högkvalitativa leksaker till återförsäljare.

Vi tre, Anders Bengtsson, Håkan Hultgren och Jesper Richardsson startade Lekgrossisten och vårt lager och kontor ligger i Anderstorp i Småland och vi skickar dagligen leksaker till våra återförsäljare över hela Sverige.

Vi är småbarnsföräldrar och idén kom genom att de varumärken vi erbjuder saknades på den svenska marknaden. Vi tänkte, att i och med att ingen annan har importerat dessa underbara leksaker, då får vi göra det.

Namnet Lekgross, tyckte vi passade bra, en grossist som säljer leksaker som barnen kan leka med. Sedan körde vi igång med att besöka leksaksmässor och började teckna avtal om ensamrätt på försäljning av dessa varumärken. Det har varit tufft att starta från ingenting, men genom hårt slit kunde vi lansera vår första hemsida i oktober 2018.

Nylansering av hemsidan gjordes i februari 2019, då vi lanserade en e-butik, så återförsäljarna kunde lägga sina beställningar direkt på nätet. Det visade sig var ett lyckat drag som tog Lekgrossisten till nästa nivå. Vi fortsätter att utvecklas och fördjupar vårt sortiment löpande inom befintliga varumärken. Vi tittar alltid på nya varumärken till vår portfölj, så håll utkik efter nyheter :-) 


Ha en fin dag och ta hand om er!


Lekgrossisten erbjuder:

  • En kunnig support.
  • Stort och djupt sortiment på våra varumärken
  • Unika produkter med högt underhållningsvärde för barnen
  • Snabba leveranserVår lagerlokal i Anderstorp

 


Vårt mysiga fikarumLite lagerbilder

 
 

Ett av våra kontor
Teamet på Lekgrossisten

Anders Bengtsson
anders bengtsson leksakscity sverige ab
VD
Tel. 0371 - 22 22 00

Jag har hand om e-butiken, kontakt med leverantörer och marknadsföringen. Har drivit företag sedan jag var 15 år gammal. Det mesta har varit inom försäljning av olika sorts produkter. De första produkterna jag sålde var regnmätare och fasadflaggor. Sedan har det varit försäljning inom böcker, trappor, lantbruksartiklar mm. Jag är uppväxt på en gård i Västra Götaland och bor nu i Gislaved. På fritiden gymmar jag, joggar och fiskar en hel del på sommaren.


Håkan Hultgren
anders bengtsson leksakscity sverige ab
Ekonomi
Tel. 076-398 65 46

Jag sköter bokföringen, ekonomin och logistiken. Har civilekonomutbildning och har även drivit egna företag i 15 år. På fritiden renoverar jag och grejar med mitt hus.


Jesper Richardsson
anders bengtsson leksakscity sverige ab
Produktlansering


Jag lanserar alla produkter och underhåller befintliga produkter med texter, priser mm. Utbildad utvecklingsingenjör med tillägg som ekonomi och marknadsföring. Är intresserad av aktiehandel och bygger gärna på min sommarstuga.


Erland Bengtsson

anders bengtsson leksakscity sverige ab
Lager

Jag har hand om många saker som behövs göras på lagret. Är uppväxt på en bondgård och har i hela sitt liv hållit på med djur. På fritiden går jag gärna i skogen eller åker på någon rolig resa.Rebecka Bengtsson

Produktlansering

Jag lanserar produkter som vi importerar från hela världen. Ett jätteroligt jobb. På fritiden bygger jag på mitt hus och håller på med inredning.


Sara Rickardsson
sara_leksakscity.jpg
Kundtjänst
Tel. 0371 - 22 22 00

Jag har hand om allt som berör kundtjänst. Reklamationer, leveransfrågor och annat skoj. På fritiden blir det ofta en joggingtur eller bara slappa och kolla på lite filmer.

Torbjörn Vernersson

torbjorn_leksakscity.jpg
Lager

Jag packar alla beställningar och har hand om alla inleveranser till vårt lager. Efter jobbet lyssnar jag mycket på musik eller drar på någon konsert.